like fentre

2013. február 11., hétfő

2013-as esküvői meghívóink I.

Mint minden év elején, idén is terveztünk új meghívókat és sok-sok esküvői meghívó van még tervezés alatt, hogy bővítsük kínálatunkat. Fontos számunkra, az egyediség, az igényesség és a széles választék. Facebook oldalunkon és itt blogunkban is igyekszünk minél több esküvői meghívót bemutatni. 

Többrétegű egyoldalas esküvői meghívó csokoládébarna szatén szalaggal és hamvas barna-fehér damask mintával díszítve.




Pezsgő színű, asszimetrikusan nyíló esküvői meghívó krém ripsz szalaggal díszítve. A meghívó szövegezése krém színű papírra történ fekete nyomtatással. Kis tokban információs kártya került elhelyezésre.





Lefelé nyíló, fekvő esküvői meghívó pezsgő színű kartonon, fás-indás grafikával és a pár nevével. A meghívó tetején krém színű szalag fut végig, amelyet egy kis zöld strasszal tettünk teljessé. A meghívó szövegezése pausz papírra került, amely alatt a pezsgő karton belső oldalán a fás-indás motívum halvány háttérgrafikaként jelenik meg.




Két oldalra nyíló óarany és szürkéskék esküvői meghívó orientális grafikával. A meghívót kívülről kartongyűrű fogja át, amelyet levéve olvashatóvá válik a pár neve. A meghívó belsejében a szövegezés fehér papírra került nyomtatásra szürkéskék kerettel és a meghívó külsején látható motívummal. 






Kinyitható esküvői meghívó fehérarany kartonból krém színű ripsz szalaggal és a pár monogramjával. A belső oldalon hófehér kartonon sötétszürke és lagúnakék színben nyomtatva látható a meghívó szövegezése, amelyet napsárga virágmotívumok díszítenek. 




Hófehér borítékos meghívó, kívülről a pár monogramjával díszítve. A meghívó belsejében kapott helyet az idézet és a meghívó szövegezése, amelyet pávatollas grafika díszít. Szintén a meghívó belsejében található kis tokban 4 információs kártya lett elhelyezve: program, helyszínek leírása, visszajelzést kérő kártya, valamint ajándékkártya. 





Rusztikus stílusú narancs-kék egyoldalas esküvői meghívó. A szövegezés nátronpapírra került nyomtatásra, amelyet szürke lemezre kasíroztunk. A meghívót kék pöttyös papírgyűrű és zsineg fogja át, amelyet levéve válik olvashatóvá a meghívó teljes szövege. Kék pöttyös boríték készült hozzá.




Hamarosan folytatjuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...