like fentre

2013. február 24., vasárnap

2013-as esküvői meghívóink II.

Ígéretünkhöz híven folytatjuk a 2013-as esküvői meghívóink bemutatását. Jó böngészést kívánunk hozzá...

Fehérarany karton és pausz kombinálásával készült modern stílusú meghívó, mályva és szürkésbarna virágmotívummal. A meghívó külsejét szaténszalag és Swarovski díszíti. A meghívó szövegezése pauszra került.




Vintage stílusú kinyitható meghívó újrahasznosított kartonra nyomtatva sötét és halványzöld színben. A meghívót kívülről krém színű szalag és masni díszíti. Az idézet és vacsorameghívó kis tokban került elhelyezésre a meghívó belsejében. 




Hófehér karton és pausz kombinálásával készült egyoldalas, elegáns esküvői meghívó halványzöld grafikával. A meghívó halványzöld szaténszalaggal és strasszokkal kirakott csattal van díszítve.




Matt vanília kartonra nyomtatott esküvői meghívó, amelyet virággrafikával, a pár nevével és az esküvő dátumával ellátott kartongyűrű fog össze, a meghívót fekete ripsz szalag teszi teljessé.




Kinyitható óarany esküvői meghívó, fehér szalaggal és fekete nyomtatással. A meghívó szövegezése a meghívó belső oldalán fehér papírra került.



Színes virággrafikával ellátott kinyitható, vintage stílusú esküvői meghívó, amelyet vékony zöld szaténszalag fog össze.




Kinyitható krém színű meghívó szürke lemezre kasírozva. A meghívót kívülről csipke és mályvás rózsaszín szaténszalag, továbbá a pár monogramja díszíti. a meghívó szövegezése fekete nyomtatással a meghívó mindkét belső oldalán látható.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...